ROOD PROJECTS is een algemene schrijnwerkerij die gespecialiseerd is in houtskeletbouw voor nieuwbouwwoningen en verbouwingen.

Wij zijn sinds geruime tijd gespecialiseerd in houtskeletbouw. We beschikken hiervoor dan ook over een eigen atelier met een up-to-date machinepark en verregaande vakkennis. Alle voordelen ivm houtskeletbouw kan je hier nalezen. Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie of een offerteaanvraag. Met de schrijnwerkerij voeren we ook aannemingen uit zoals kapconstructies, gevelbekledingen, buitenschrijnwerk en binnenschrijnwerk. Tevens geven we u ecologisch (ver)bouwadvies, verlenen bijstand bij het aanvragen van premies, coördineren en realiseren uw verbouwingswerken van A tot Z aan een duidelijke, vooraf afgesproken prijs. Doordachte plannen, optimalisatie van de structuur, snelheid, een degelijke afwerking en budgetbeheersing door het aanbieden van een totaalprijs zijn onze sterke troeven bij het (ver)bouwen  van uw woning.

Onze werkwijze:

Na het verkrijgen van de bouwaanvraag ingediend door de architect wordt een gedetailleerde offerte opgemaakt wat wordt uitgevoerd door Rood projects en eventueel door de bouwheer zelf. Het is belangrijk in deze fase, om tot een correcte offerte, te komen dat alle elementen ivm de bouw zoals het verslag van de epb-verslaggever, isolaties, diepsondering ect gekend zijn. Na bestelling en goedkeuring van de offerte wordt de houtskelet in productie genomen. Voor de productie wordt de houtskelet 3-dimensioneel uitgetekend. Na goedkeuring van deze 3-D tekening wordt het skelet in het atelier vervaardigd. Na dit productieproces start de montage van de houtskelet. De houtskeletbouwelementen worden op kimblokken geplaatst en chemisch verankerd. Alle houtskeletelementen worden aan elkaar verbonden met vijzen. Na plaatsen van het houtskelet wordt de dakconstructie geplaatst. Belangrijk is dat direct na plaatsing van de dakconstructie het dak gedicht wordt. Na deze fase kunnen de technieken zoals elektriciteit, verwarming, sanitair en ventilatie uitgevoerd worden samen met het schrijnwerk. Nadien rest er ons of u nog de afwerking zoals het plaatsen en afwerken van gipsplaten, isotrie, chape binnenschrijnwerk,… Deze posten kan u door ons laten coordineren of in eigen beheer laten uitvoeren. 
Een overzicht van een werf in opbouw kan u hieronder vinden. 

Volg nu ook alle lopende projecten van Roodprojects via Facebook.


ROOD PROJECTS bvba / Walle 218 / 8500 Kortrijk / GSM: 0479 33 54 04 / BE 0882.670.801 / E-mail: info@roodprojects.be / Facebook